Företagsinformation 2023-12 2022-12 2021-12 2020-12
Antal anställda 1 1 1 1
Nettoomsättning (tkr) 1 003 788 613 442
EBIT (tkr) 57 -94 141 76
Årets resultat (tkr) 54 -42 84 45
Utdelning (tkr) 0 0 0 0
Summa eget kapital (tkr) 166 112 196 84
EBIT-marginal % 5.7 -11.9 23 17.2
Avk. eget kapital % 38.1 -54.6 79.7 0
Avkastning på sysselsatt kapital % 41.7 -61 100.6 -
Soliditet % 61.9 59.3 54.3 29.8
Omsättning/anställd (tkr) 1 003 788 613 442
EBIT/anställd (tkr) 57 -94 141 83
Lön/anställd (tkr) 864 608 217 369

Bokslut

Resultaträkning (tkr) 2023-12 2022-12 2021-12 2020-12
1 003 788 613 442
-864 -608 -217 -338
-52 0 0 0
1 0 -1 1
0 0 0 0
0 0 0 0
114 0 0 0
-145 -274 -254 -29
57 -94 141 76
1 0 0 0
-1 -1 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 -1 0 0
57 -95 141 76
-4 11 -29 -16
53 -84 112 60
- - - -
53 -84 112 60
0 0 0 0
0 42 -28 -14
0 11 -7 -4
20.6 20.6 20.6 20.6
Balansräkning (tkr) 2023-12 2022-12 2021-12 2020-12
- - - -
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
182 0 0 0
0 0 0 0
182 0 0 0
0 0 0 0
182 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
63 136 90 58
63 136 90 58
0 0 0 0
0 0 0 0
23 53 271 225
23 53 271 225
268 189 361 283
- - - -
- - - -
- - - -
166 112 154 70
0 0 42 14
0 0 0 0
166 112 196 84
- - - -
- - - -
- - - -
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
- - - -
- - - -
- - - -
0 0 11 4
0 0 0 0
102 77 155 196
102 77 166 200
- - - -
- - - -
268 189 362 284
Nyckeltal i genomsnitt 2023-12 2022-12 2021-12 2020-12
5.7 -11.9 23 17.2
38.1 -54.6 79.7 0
61.9 59.3 54.3 29.8
0 0 0 0
84 245 233 144
0.02 0.07 0.44 0.51
58 -94 - -
1 003 788 613 442
57 -94 141 83
864 608 217 369

Styrelse

Namn Befattning
Linda Tollefors (f. 1991) Styrelseledamot, Verkställande direktör
Martin Bergvall Nilsson (f. 1983) Styrelseledamot, Vice VD, Ordförande
Karin Uddfors (f. 1963) Styrelsesuppleant

Företagets verksamhet

Verksamheten kommer i huvudsak bestå i att konsultera och projektleda vid evenemang och i restaurangverksamheter. Konsultering kommer ske i form av utbildning, stöttning och coachning av ledare och personal i restaurangverksamhet med syfte att utveckla och förbättra befintlig verksamhet. Projektledning kommer främst att utföras i samband med, och under evenemang utförda av restaurangverksamhet där planering, rådgivning och genomförande kommer vara huvudsaklig arbetsuppgift.